Set parfumi Sel D’Azur.

0 out of 5

46,00 

Hapni kutinë dhe zbuloni aromën fantastike të parfumit Sel d’Azur.

Përshkrim

Sel d’Azur është një parfum i freskët, vibrues, plot me kontraste.

Seti përmban:

  • Parfum 30ml
  • Parfum i ngurtë 13gr
SKU: 39198