Set Voile Dore.

0 out of 5

31,00 

Një aromë e veçantë ku bashkohet ëmbëlsia e vaniljes me erëzat pikante.

Përshkrim

Një dyshe fantastike e cila përmban parfumin Voile Doré dhe nje xhel dushi me të njëjtën aromë.

Seti përmban:

  • Parfum 100ml
  • Xhel dushi 200ml
SKU: 16983