Historia e Z. Yves Rocher

Historia e Yves Rocher

Yves Rocher. Ky emër që e njihni mirë, nuk është vetëm emri I një marke autentike, por është dhe emri I një njeriu vizionar.

Përpara se të bëhej lider I industrisë, siç e njohim sot, ai ishte një djalë I vogël I cili jetonte në rrugën Saint-Vincent në La Gacilly, në Brittany.

Historia e Yves RocherVizioni I tij për bukurinë filloi 60 vjet më parë dhe është tepër aktual edhe sot.

Duke ftuar gratë të “qëndrojnë natyrale”dhe të rilidhen me natyrën, ai përcaktoi themelet e markës Yves Rocher.

  1. Yves Rocher ka pasur sukses falë këmbënguljes, shpirtit të tij vizionar dhe botës bimore që e rrethonte. Ai ka thënë: “Sa më shumë përparon shkenca, aq më shumë I jep arsye natyrës. “
2004_yves_rocher_histoire_image1_2496x652-1

foto 3
foto 4
foto 5
foto 6
foto 7
Hape dritaren
1
Përshëndetje!
Me se mund t'ju ndihmojmë?