Set parfumi Cuir De Nuit.

0 out of 5

46,00 

Parfumi Cuir de Nuit ka një aromë tërheqëse, të parezistueshme, me nota sensuale.

Përshkrim

Parfumi Cuir de Nuit ka një aromë të parezistueshme, ku ndërthuret vanilja, kakao, kafja dhe boronica e kuqe.

Seti përmban:

  • Parfum 30ml
  • Parfum i ngurtë 13gr
SKU: 97205