Qumësht qetësues për fytyrën dhe trupin- 390 ml

13,90 

Qetëson dhe hidraton lëkurën e ndjeshme

Përshkrim

Ky qumësht hidratues dhe qetësues përdoret për fytyrën dhe trupin Ai sugjerohet dhe për lëkurat më të ndjeshme. Qumështi ka në përmbajtje Hamamelis organik,I cili qetëson lëkurën dhe e mbron nga agresionet e jashtme. Lëkura është e hidratuar dhe e qetë. Lëkura e ndjeshme është e brishtë dhe nuk e mbron dot veten. Ky qumësht e ndihmon të rifitojë balancën natyrale. Avantazhet: Ky qumësht qetëson edhe lëkurën më të ndjeshme. Ai mund të aplikohet çdo ditë për fytyrën dhe trupin, pështatet dhe për fëmië mbi 3 vjeç. 98% e përbërësve kanë origjinë bimore, respekton ph e lëkurës. Hamamelisi eshte rritur në mënyrë organike. Këshilla për aplikimin: Aplikojeni në të gjithë lëkurën e fytyrës ose trupit. Ai përthithet lehtësisht nga lëkua.

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.


Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.

SKU: 76467