Laps për sytë Kohl

4,90 

Një pamje perfekte me një lëvizje

Përshkrim

Lapsi Kohl nxjerr në pah sytë tuaj falë strukturës së tij kremoze dhe mënyrës të lehtë të aplikimit. Formula e tij vegane, që përmban deri në 100% përbërës me origjinë natyrore, lejon një aplikim përgjatë rrënjës së qerpikëve ose vijës së brendshme të qerpikëve. Eshtë i pasuruar me ekstraktin e lules së misrit, për tu kujdesur për sytë e ndjeshëm.
Këshilla për aplikim:
• Aplikojeni përgjatë vijës së brendshme të qerpikëve.
• Përgjatë rrënjës së qerpikëve: vendoseni lapsin Khol nga këndi i brendshëm në këndin e jashtëm të syrit.
98.4% e përbërësve me origjinë natyrore.

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.


Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.

SKU: 56447