Pastrues, skrab, maskë 3 në 1, 125ml

0 out of 5

13,50 

Për lëkurë të yndyrshme me tendencë akneike.
Pastron poret dhe pikat e zeza.

Përshkrim

Pastruesi 3 në 1 me karbon, i cili në përbërje të tij ka mente organike dhe karbon bimor ka 3 funksione:
Pastrues: pastron lëkurën dhe elimonon papastërtitë
Skrab: pastron në thellësi, largon qelizat e vdekura, pikat e zeza
Maskë: neutralizon dhe normalizon sebumin në lëkurë
Avantazhet:
• 98% përmbajtje bimore
• 100% karbon bimor
Mënyra e aplikimit: Aplikojeni çdo ditë në lëkurë të lagur duke e masazhuar dhe më pas shpërlajeni.
Ndërsa nqs do ta përdorni si maskë, aplikoni një shtresë të hollë, mbajeni për 5min dhe më pas shpërlahet, 2 herë në javë.
Shmangni kontaktin me sytë.

SKU: 42885