Laps për sytë 1,2G

9,00 

Lyeni sytë tuaj me ngjyra të frymëzuara nga natyra

Përshkrim

Doni në laps kremoz dhe me ngjyra natyrale? Ky është lapsi I duhur për ju! Përdorni ngjyrën tuaj të preferuar ose kombinojini ato për një pamje që bie në sy. Lapsi është I pasuruar me dyllin Carnauba 100% bimor. Këshilla për përdorimin: Lapsi aplikohet në 3 mënyra: 1. Brenda syrit; 2: Për të vijëzuar kapakun e syrit; 3. Për të hijëzuar kapakun e syrit (shpërndajeni me gisht ose furçë).

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.


Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.

SKU: 81388
Spastroje