Shtëpia e Yves Rocher

Shtëpia e Yves Rocher

Historia e Yves Rocher ka filluar pikërisht 60 vjet më parë në La Gacilly. Shtëpia e markës u inagurua në Shtator 2017.

Ajo ëshë një vend simbolik, e ndërtuar për të kuptuar më mirë botën e Yves Rocher, një muzeum I dedikuar historisë së tij.

Ju mund të bëni një tur të jashtëzakonshëm, I cili është tërheqës për të gjitha moshat, zgjat 45 minuta dhe është i ndarë në 5 tematika:

  • Historia dhe vizioni I Z. Yves Rocher
  • Bimët ikonike të markës
  • Kozmetika Bimore ®
  • Papafingo, vendi ku filloi historia
  • Portretet e grave të përkushtuara ndaj ruajtjes dhe mbrojtjes së ambjentit

Hape dritaren
1
Përshëndetje!
Me se mund t'ju ndihmojmë?