Katalogët Yves Rocher

Katalogët Yves Rocher

Në këtë faqe do gjeni katalogët Yves Rocher me risitë e gamës së produkteve dhe ofertave të herë pas hershme. Na ndiqni:

ZBULONI KATALOGUN E OFERTAVE PËR FESTAT E 7-8 MARSIT 2023

Po kërkoni ide dhuratash për festat e marsit? Yves Rocher ju jep zgjidhje duke marrë parasysh nevojat dhe buxhetin tuaj.

ZBULONI KATALOGUN E OFERTAVE PËR FESTAT E FUNDIVITIT 2022

Po mendoni të bëni një dhuratë të veçantë? Si thoni për produktet dhe setet e Yves Rocher? Të gjithë kanë dëshirë të kujdesen për veten, të duken dhe të ndjehen të bukur. Kështu që, pse mos t’ju dhuroni produkte cilësore dhe me aroma të këndshme? Në Yves Rocher, ne kemi dëshirë që ti kënaqim klientët tanë dhe ti ndihmojmë ata për ide të veçanta dhuratash, falë seteve tona të shumëllojshme. A po kërkoni një dhuratë për një ‘grua flirtuese’? Mund të zgjidhni që nga paletat tona të syve deri tek produkte të tjera të makijazhit. Gjysma juaj nuk del asnjëherë nga shtëpia pa hedhur parfum? Atëherë zgjidhni nga shumëllojshmëria e parfumeve tona, për femra ashtu edhe për meshkuj. Dëshironi që ti dhuroni mamasë suaj një moment sa më relaksues gjatë dushit? Dhurojini asaj një set dushi me produkte të ndryshme e me aroma të mrekullueshme delikate e relaksuese. Meshkujt janë më pak të inkurajuar rreth përdorimit të produkteve kozmetike. Kështu që pse mos ti inkurajojmë ata që të kujdesen më shumë për veten e tyre, duke ju ofruar produkte të natyrale dhe të lehta për tu aplikuar. Ju do të mund të zgjidhni ndërmjet parfumeve me aroma të shumëllojshme, xhel dushi, ujë tualeti, krem hidratues etj.

Kompozime të personalizuara: Nëse keni dëshirë të bëni një dhuratë të personalizuar, ne ju lejojmë ta krijoni vetë setin me produktet që ju keni dëshirë. Ju mund të zgjidhni që nga produktet e makijazhit, parfumeve me aroma të ndryshme, produktet e kujdesit të trupit etj, për të kompozuar dhuratën tuaj ideale. Lërini mënjanë dhuratat klasike siç janë bizhuteritë, por dhurojini të dashurve tuaj një moment relaksi dhe aroma përkëdhelëse që do ti bëjë ata ti ndjejnë festat edhe më afër tyre. Nuk do të gaboni për zgjedhjen tuaj, për më tepër paketimet tona festive do të lënë një përshtypje të veçantë tek ta. Kalendari i Krishtlindjes është një ide e mrekullueshme për të kënaqur të dashurit tuaj. Çdo ditë nga një surprizë e re deri në mbërritjen e ditës së madhe, Krishtlindjes.

ZBULONI KATALOGUN E OFERTAVE PËR FESTAT E FUNDIVITIT

Po mendoni të bëni një dhuratë të veçantë? Si thoni për produktet dhe setet e Yves Rocher? Të gjithë kanë dëshirë të kujdesen për veten, të duken dhe të ndjehen të bukur. Kështu që, pse mos t’ju dhuroni produkte cilësore dhe me aroma të këndshme? Në Yves Rocher, ne kemi dëshirë që ti kënaqim klientët tanë dhe ti ndihmojmë ata për ide të veçanta dhuratash, falë seteve tona të shumëllojshme. A po kërkoni një dhuratë për një ‘grua flirtuese’? Mund të zgjidhni që nga paletat tona të syve deri tek produkte të tjera të makijazhit. Gjysma juaj nuk del asnjëherë nga shtëpia pa hedhur parfum? Atëherë zgjidhni nga shumëllojshmëria e parfumeve tona, për femra ashtu edhe për meshkuj. Dëshironi që ti dhuroni mamasë suaj një moment sa më relaksues gjatë dushit? Dhurojini asaj një set dushi me produkte të ndryshme e me aroma të mrekullueshme delikate e relaksuese. Meshkujt janë më pak të inkurajuar rreth përdorimit të produkteve kozmetike. Kështu që pse mos ti inkurajojmë ata që të kujdesen më shumë për veten e tyre, duke ju ofruar produkte të natyrale dhe të lehta për tu aplikuar. Ju do të mund të zgjidhni ndërmjet parfumeve me aroma të shumëllojshme, xhel dushi, ujë tualeti, krem hidratues etj.

Kompozime të personalizuara: Nëse keni dëshirë të bëni një dhuratë të personalizuar, ne ju lejojmë ta krijoni vetë setin me produktet që ju keni dëshirë. Ju mund të zgjidhni që nga produktet e makijazhit, parfumeve me aroma të ndryshme, produktet e kujdesit të trupit etj, për të kompozuar dhuratën tuaj ideale. Lërini mënjanë dhuratat klasike siç janë bizhuteritë, por dhurojini të dashurve tuaj një moment relaksi dhe aroma përkëdhelëse që do ti bëjë ata ti ndjejnë festat edhe më afër tyre. Nuk do të gaboni për zgjedhjen tuaj, për më tepër paketimet tona festive do të lënë një përshtypje të veçantë tek ta. Kalendari i Krishtlindjes është një ide e mrekullueshme për të kënaqur të dashurit tuaj. Çdo ditë nga një surprizë e re deri në mbërritjen e ditës së madhe, Krishtlindjes.


Yves Rocher – MARKA NR. 1 E KOZMETIKËS NË FRANCË

Çdo ditë ne mendojmë për të mbrojtur natyrën dhe për të nxjerrë në pah bukurinë e gruas!

FORMULAT TONA JANË ME MË SHUMË SE 1100 PËRBËRËS ME ORIGJINË BIMORE 100 % E PRODUKTEVE TONA KANË PAKETIM EKOLOGJIK MBROJTA E MJEDISIT ËSHTË FOKUSI JONË NË ÇDO VEPRIM QË NDËRMARRIM

OFERTA SPECIALE EKSKLUZIVE PËR KOMPANITË
DHE STAFIN E TYRE

NË SHËRBIM TË BUKURISË QË NGA VITI 1959

Në vitin 1959, në papafingon e shtëpisë se tij në La Gacilly, në Francë, z.Yves Rocher krijoi Kozmetikën Bimore, një koncept inovativ i bukurisë që merr përbërësit e tij nga natyra dhe i ndërthur ato me më të mirën e shkencës.

Ashtu si 60 vite më parë, edhe sot janë ruajtur vlerat dhe bindjet e tij : Në shërbim të bukurisë femërore pa e dëmtuar planetin.
Gama e plotë, nga makijazhi i përditshëm, parfumet e freskëta, aroma të rafinuara, e deri te produkte inovative, i përgjigjen kërkesave të çdo gruaje.

PËR T‘JU BËRË TË LUMTUR

Po kërkoni ide dhuratash për të shprehur falenderimin tek bashkëpunëtorët tuaj të ngushtë, për të shprehur besimin dhe motivuar ata?
-Dhuroni produkte bukurie!
Yves Rocher ju jep zgjidhje duke marrë parasysh nevojat dhe buxhetin tuaj.
ME YVES ROCHER, JU DO TË PËRFITONI
. Oferta eksklusive të dedikuara kompanive dhe stafit,
. Sjelljen e produkteve në kompaninë tuaj,
. Paketim dhuratash i personalizuar.

Hape dritaren
1
Përshëndetje!
Me se mund t'ju ndihmojmë?